Spot ON TranslationsOver ons

Wij zijn Oetske en Nicoline, drijvende krachten achter Spot ON Translations! We werken al jaren in de vertaal business. Oetske met een juridische, en Nicoline met haar internationale achtergrond, vormen een gouden combinatie! In 2021 besloten we onze talenten en kennis te bundelen om jouw partner te worden voor juridische vertalingen. Dankzij onze persoonlijke aanpak weten we wat jouw wensen zijn en kunnen wij jouw tekst toevertrouwen aan de beste juridische vertalers wereldwijd. We hebben een netwerk van de pareltjes onder de vertalers. Wij werken met geavanceerde software waarmee wij vertaalgeheugens kunnen opbouwen die onder meer consistentie in jouw terminologie kunnen waarborgen.

Nicoline over Oetske

“Oetske heeft een scherp oog voor de wensen van de klant. Ze bijt zich vast in elke uitdaging en is pas tevreden als de klant dat ook is. Ze denkt met je mee en kijkt een stap verder. Hard werken en lol hebben is haar motto.”

 

 

 

Oetske over Nicoline

“Nicoline heeft een frisse blik en een gezonde dosis enthousiasme. Zelfs voor de uitdagendste projecten heeft ze praktisch advies. Haar motto: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Nicoline haal je het beste in huis!”